Hotel Agua Azul – vintersol

Hotel Agua Azul – vintersol

kr. 3.453,00

Hotel Agua Azul er et fint All Inclusive hotel i den spanske by, Benidorm. Hotellet er et voksenhotel, som gør dette helt ideelt, hvis du bare ønsker en ferie uden børn eller gerne vil nyde tosomheden som par. På Hotel Agua Azul kan du virkelig slappe af og hotellet har et fint poolområde, hvorfra du kan nyde mange timer i den spanske sol. Hvis du hellere vil hoppe i det åbne hav, ligger der en dejlig sandstrand kun en kort gåtur væk. Med den gode beliggenhed mellem både strand og by, er Hotel Agua Azul et godt valg til dig, der vil kombinere byliv og strandliv.Hotellets værelser er fint indrettet og har alle balkon, hvor du fra enkelte balkoner, tilmed har et fint udsyn ud over poolområdet. Da dit ophold er med All Inclusive er det bare med at slå dig løs, og nyde en dejlig afslappende ferie. Vi anbefaler Hotel Agua Azul til især par, der gerne vil nyde en voksenferie tæt på både strand og by.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700950999959
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Agua Azul er et fint All Inclusive hotel i den spanske by, Benidorm. Hotellet er et voksenhotel, som gør dette helt ideelt, hvis du bare ønsker en ferie uden børn eller gerne vil nyde tosomheden som par. På Hotel Agua Azul kan du virkelig slappe af og hotellet har et fint poolområde, hvorfra du kan nyde mange timer i den spanske sol. Hvis du hellere vil hoppe i det åbne hav, ligger der en dejlig sandstrand kun en kort gåtur væk. Med den gode beliggenhed mellem både strand og by, er Hotel Agua Azul et godt valg til dig, der vil kombinere byliv og strandliv.
Hotellets værelser er fint indrettet og har alle balkon, hvor du fra enkelte balkoner, tilmed har et fint udsyn ud over poolområdet. Da dit ophold er med All Inclusive er det bare med at slå dig løs, og nyde en dejlig afslappende ferie. Vi anbefaler Hotel Agua Azul til især par, der gerne vil nyde en voksenferie tæt på både strand og by.

Copyright 2024 - Pilanto Aps