Hotel Bahia de Alcudia

Hotel Bahia de Alcudia

kr. 3.974,00

Hotel Bahia de Alcudia er det perfekte valg for dig, der vil bo med Alcudias livlige forlystelsesliv lige ved hånden. Centrum af Alcudia og byens dejlige sandstrand ligger kun få minutters gang fra hotellet, så uanset om du vil dase på stranden, gå i byen natten lang eller besøge byens mange restauranter, så har du det hele ganske tæt på. Vælger du at tilbringe de solrige dage på hotellet, kan du nyde godt af en række gode faciliteter. Her er et dejligt poolområde, og vil du være aktiv, er her både fitnessfaciliteter og mulighed for at tage en omgang bordtennis eller minigolf (mod betaling). I hotellets spacenter, kan du få massage eller en lækker ansigtsbehandling (mod betaling). Vil du ud at opleve området på cykel, tilbyder hotellet cykeludlejning, og hotellets personale kan desuden være behjælpelige med at finde områdets bedste cykelruter. Når du holder ferie på Hotel Bahia de Alcudia, er både aftensmad og morgenmad inkluderet i prisen. Du har desuden mulighed for at tilkøbe All Inclusive, så du dagen igennem også kan nyde godt af is, frokost og drikkevarer uden at skulle have pungen op ad lommen. Vi anbefaler Hotel Bahia de Alcudia til især voksne, som vil bo centralt i Alcudia.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700921315034
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Bahia de Alcudia er det perfekte valg for dig, der vil bo med Alcudias livlige forlystelsesliv lige ved hånden. Centrum af Alcudia og byens dejlige sandstrand ligger kun få minutters gang fra hotellet, så uanset om du vil dase på stranden, gå i byen natten lang eller besøge byens mange restauranter, så har du det hele ganske tæt på.
Vælger du at tilbringe de solrige dage på hotellet, kan du nyde godt af en række gode faciliteter. Her er et dejligt poolområde, og vil du være aktiv, er her både fitnessfaciliteter og mulighed for at tage en omgang bordtennis eller minigolf (mod betaling). I hotellets spacenter, kan du få massage eller en lækker ansigtsbehandling (mod betaling).
Vil du ud at opleve området på cykel, tilbyder hotellet cykeludlejning, og hotellets personale kan desuden være behjælpelige med at finde områdets bedste cykelruter. Når du holder ferie på Hotel Bahia de Alcudia, er både aftensmad og morgenmad inkluderet i prisen. Du har desuden mulighed for at tilkøbe All Inclusive, så du dagen igennem også kan nyde godt af is, frokost og drikkevarer uden at skulle have pungen op ad lommen. Vi anbefaler Hotel Bahia de Alcudia til især voksne, som vil bo centralt i Alcudia.

Copyright 2024 - Pilanto Aps