Hotel Vasia Resort & Spa

Hotel Vasia Resort & Spa

kr. 2.354,00

Det luksuriøse Hotel Vasia Resort & Spa ligger i hjertet af fiskerbyen Sissi og i smukke omgivelser på Kretas nordkyst. Det hyggelige all-inclusive-hotel har meget at byde på, både for yngre og ældre gæster. Alt fra afslapning til en aktiv ferie er muligt her. Der er ikke mindre end 7 swimmingpools, hvor man kan have mange timers vandsjov med familien. Der er også en lille strand i gåafstand fra resortet. Alle snacks og drikkevarer er inkluderet og særligt tilberedt efter middelhavsopskrifter. Efter et lækkert måltid har du alle barerne at vælge imellem. Der er tænkt på alt for, at forkæle dig på din ferie på den smukke ø Kreta. Dette bliver en skøn ferie!

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700197637248
Kategori:

Beskrivelse

Det luksuriøse Hotel Vasia Resort & Spa ligger i hjertet af fiskerbyen Sissi og i smukke omgivelser på Kretas nordkyst. Det hyggelige all-inclusive-hotel har meget at byde på, både for yngre og ældre gæster. Alt fra afslapning til en aktiv ferie er muligt her. Der er ikke mindre end 7 swimmingpools, hvor man kan have mange timers vandsjov med familien. Der er også en lille strand i gåafstand fra resortet.
Alle snacks og drikkevarer er inkluderet og særligt tilberedt efter middelhavsopskrifter. Efter et lækkert måltid har du alle barerne at vælge imellem. Der er tænkt på alt for, at forkæle dig på din ferie på den smukke ø Kreta. Dette bliver en skøn ferie!

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!