Sol by Melia Cosmopolitan

Sol by Melia Cosmopolitan

kr. 4.094,00

Sol by Melia Cosmopolitan er et moderne All Inclusive hotel med gode faciliteter for både par og børnefamilier. Placeringen er perfekt, lige overfor stranden og kun få minutters gang fra centrum af Ixia.Atmosfæren er dejlig og venlig på hotellet og bidrager til en god ferie. Der er ikke mindre end to swimmingpools, og for børnene er der desuden en separat børnepool, hvor de kan have det sjovt. Forkæl dig selv med en behandling i spaen eller deltag i vandarobic. God mad og drikke er også vigtigt i løbet af ferien, og det er derfor ideelt, at du kan nyde et omfattende All Inclusive-program. Hver dag kan du vælge mellem de forskellige buffeter med velsmagende lokale og internationale retter.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700921132053
Kategori:

Beskrivelse

Sol by Melia Cosmopolitan er et moderne All Inclusive hotel med gode faciliteter for både par og børnefamilier. Placeringen er perfekt, lige overfor stranden og kun få minutters gang fra centrum af Ixia.
Atmosfæren er dejlig og venlig på hotellet og bidrager til en god ferie. Der er ikke mindre end to swimmingpools, og for børnene er der desuden en separat børnepool, hvor de kan have det sjovt. Forkæl dig selv med en behandling i spaen eller deltag i vandarobic.
God mad og drikke er også vigtigt i løbet af ferien, og det er derfor ideelt, at du kan nyde et omfattende All Inclusive-program. Hver dag kan du vælge mellem de forskellige buffeter med velsmagende lokale og internationale retter.

Copyright 2024 - Pilanto Aps